Tuinaanleg

De aanleg of renovatie van uw tuin kunt u geheel aan Maurits Dousi Tuinen overlaten. Ik werk samen met vakkundige bedrijven. Hierdoor kan ik garanderen dat u jarenlang zult genieten van een vernieuwde tuin en er het hele jaar door veel plezier aan zult beleven. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte van de totale kosten

 

Vijvers en waterpartijen

Een strakke vijver met een rvs rand of een natuurvijver? Welk pomp- en/of filtersysteem is nodig of welke vijverplanten passen het best?
Ieder jaar zijn er nieuwe trends en mogelijkheden die wij nauwlettend in de gaten houden.

 

Gazonaanleg en kunstgras

Het zaaiklaar maken van een gazon, het plaatsen van graszoden of liever een onderhoudsvriendelijk kunstgrasveld. Dit zijn veel voorkomende werkzaamheden, waar wij zeker onze hand niet voor omdraaien!

 

Tuinhuis, veranda of pergola

Op zoek naar een tuinhuis of een veranda, en u wilt iets speciaals?
Wij denken graag met u mee en maken een passend ontwerp voor uw tuinhuis of veranda. Waarna wij het van a tot z voor u kunnen bouwen. Het elektrisch en water leggen wij ook aan, zo hoeft u nergens naar om te kijken. Natuurlijk leveren en plaatsen wij ook standaard tuinhuis, veranda’s en terrasoverkappingen.

 

Beplanting

Een mooie beplanting bepaald de sfeer van de tuin.
Ik lever alle beplantingen, maak voor u een passend beplantingsplan en plant alles aan. Of het gaat om bomen, heesters of eenjarigen? Door goede samenwerking met leveranciers uit onze regio kan ik alle beplantingen voor u leveren en aanplanten.